|
Yazar |
Konu  |
|
TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 04/02/2008 : 12:37:04
|
slm arkadaşlar ben painkilleri oynadım ve bitirdim oyun cok güzel kan efektlerini cok güzel yapmışlar çok güzel bir oyun eğer aranızda almayan varsa tavsiye ederim çok güzel bir oyun ve oyunla ilgili sorularınız olursa yanıtlarım arkadaşlar |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 04/02/2008 : 20:15:31
|
Ek paketinide oynadın mı? Battle out of Hell onla ilgili bir sorum olacaktı? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 05/02/2008 : 11:50:41
|
ewet kardeşim ek paketini yeni aldım ve biraz ilerledim nasıl bir soruydu soracığın sorabilirsin |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/02/2008 : 23:30:00
|
7. bölümdeyim galiba Colleseumlu bölüm orada tuzaklar var...duvardan kazık çıkması gibi neyse geçtim oraları, bir yerden atlamam lazım ne kadar atlasamda boş atlayamıyorum. yani yetişemiyor aşağıdaki kazıklara geçiyorum. Oradan geçmek için ayrı birşey mi yapmak lazım? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 06/02/2008 : 19:28:49
|
kardeşim oynadığın painkiller 1 mi yoksa painkiller overdose mu onu bir söleyebilirmisin
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 06/02/2008 : 21:03:15
|
Battle out of Hell ilk ek paketi. |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|