AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty 4 sorularınız
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 03/02/2008 :  19:32:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar eğer call of duty 4 hakkında kafanıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz her gün msj bakıyorum hemen cevap verebilirim

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 07/02/2008 :  21:14:28  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
akın ben bi yerde takıldım bi adamı takip ediyoz ama vurmıcez kaçıyo vuramıyom yardım edersen sevinirim şimdiden tşk

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git

TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 08/02/2008 :  09:21:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım sen eşortmanlı birini takip ediyorsun orda uzaktan takip etcen tapi adamlarını vurcan ama sakın eşortmanlı adamı yani takip ettiğimn adamı vurma yoksa yeniden başlarsın kardeşim oldumu hadi ii oynamalar
Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 09/02/2008 :  16:53:15  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
beceremedim ama yinede sağol

Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 10/02/2008 :  21:47:13  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam yaprım eşofmanlı adamı kovalarken yanda bi yer var ordan girdim ve dehşet saçtım orlara

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000