|
Yazar |
Konu  |
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 17/02/2008 : 16:49:54
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Oyunlarla ilgili konular bölümünde Battlefield, Diablo, Tomb Raider gibi oyunların artık arşiv zamanlarının geldiğini düşünüyorum. Yerlerine daha orjinel oyunlar eklenmeli. Hatta zamanla Lord of the Rings de o bölümden kaldırılabilinir. Ayrıca "Konsol Oyunları" bölümündeki açıklamada yalnızca PS, PS2, XBox oyunlarından söz ediliyor. Açıklamaya PS3, Wii, XBox 360 gibi yeni nesil konsollar da eklenmeli.
diablo konusu halen aktif o kalkmazsa iyi olur |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/02/2008 : 17:00:42
|
Haşa. En toy yönetici olarak böyle bir şeyin kararı zaten bana düşmez. :D Kurula danışmak lazım. Zaten silelim demiyorum. "Klasikler" diye farklı bir bölüme taşıyalım yeter. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 17/02/2008 : 17:14:02
|
acaba bilim bölümü kosnusuda kurula taşıncak mmı?hiç o konuyu söylemediniz de? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/02/2008 : 17:21:54
|
Sana hitap ettiği kadar diğer üyelere de hitap edecekse hiç problem değil. Yoksa ben de isterim kuantum fiziği hakkında sohbet etmek sizlerle.. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 17/02/2008 : 17:22:48
|
Bilim bölümü gereksiz bence. Kaç tane bilimle ilgil konu gördük ki bugüne kadar. Yanılıyorsam düzeltin lütfen gözümden kaçmış olabilir. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|