|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 04/02/2008 : 19:56:04
|
Kemal Sunal bi 10 yıl daha yaşayıp Propaganda'nın üstüne 2,3 film daha çekebilseydi çok güzel olurdu. Ustalık dönemi eserleri diye sayılabilirdir asla izleyemeyeceğimiz o filmler. Mesela Şener Şen o yüzden çok avantajlı. Eşkıya, Kabadayı, Gönül Yarası gibi filmlerde rol aldı; birçok, yetenekli oyuncuya deneyim kazandırdı.
Bunun dışında Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Hümeyra, Kenan İmirzalıoğlu derim... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 13/02/2008 : 16:23:33
|
Kemal Sunal, Şener Şen, Rutkay Aziz, Savaş Dinçel . |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 19/02/2008 : 17:19:57
|
Hümeyra?! Rutkay Aziz? Sadece elit kesim ve Atatürk oyunculuğu yapabiliyor. Başarılı mı? Evet. Ona bi'şey diyemem. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 25/02/2008 : 10:13:41
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Hümeyra?! Rutkay Aziz? Sadece elit kesim ve Atatürk oyunculuğu yapabiliyor. Başarılı mı? Evet. Ona bi'şey diyemem. :)
Hümeyra sanat hayatına müzik ile başlamsına rağmen sonralarda sinemaya kaymıştır.Ancak bu onun kötü bi oyuncu olduğunu göstermez. |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|