AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Hatırlayamadığım Bir Oyun...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 28/01/2008 :  19:23:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok Altuğ hocam tam anlatamamışım sanırım da sağolun ilgilendiğiniz için. Daha detaylandırayım, bu klasik Arkanoid türü oyunlardan değil. Yani topu aşağıdaki levha ile yönlendirmiyoruz, bizzat kontrol tuşlarıyla sağa ya da sola doğru yönlendirebiliyoruz. Çünkü top kendiliğinden bir aşağı gidiyor, bir yere çarpınca da yukarı gidiyor...

Bu arada OS'nin yeni tarzı hayırlı olsun! Sade ama şık bir dizayn olmuş... Fakat yazılar niye bozulmuş? "Smiley" - "Smily" olmuş vs... İsmail der gibi...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/01/2008 :  22:25:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu nokia telefonlardaki oyun mu? Bounce ball mı öyle bir şeydi :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 29/01/2008 :  00:28:29  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onun üç boyutlusu sanırım :). Dur bak bende merak ettim şimdi :).
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 29/01/2008 :  09:52:32  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Pinball olabilirmi?Yok anlattın tamam ama aklıma tek bu geldi ama shift tuşu olmuyor.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 29/01/2008 :  13:29:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok ya anlatamıyorum anlatamıyorum! Kafayı yiyeceğim şimdi! O dediğiniz nokia oyunu Bounce Ball'dı sanırım bu öyle de değil... Zira Bounce Ball'da top hopluyor zıplıyordu ve yerde sabit kalıyordu, bu oyunda sabit kalmıyor, bir kere hareket ettirdiniz mi bir yukarıııı bir aşağııı... Ah bir bulayım o oyunu, ibret-i alem için koyacağım dört bir yana!

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000