AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Travianda çok kişi mi var 1.olamıyor musunuz???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ege2171997
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 27/01/2008 :  15:07:34  Bilgileri Göster  ege2171997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar işte travian gibi bir oyun 14 sever ve birde classic var ancak oyun türkçe değil ama bence daha güzel.ben 122 nüfus oldum bile adam türk olmamasına rağmen clana bile girdim!sizde mi denemek istiyorsunuz buradan

http://www.tribalwars.net

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 13/04/2008 :  15:54:49  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben pek sevemedim birde işe türk düşmanları eklenince zor biraz...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

ege2171997
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 09/06/2008 :  17:25:20  Bilgileri Göster  ege2171997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ulen bu bizim bildimiz klan savaşlarımış 6000 nüfuslara geldim bi baktım türk birliği var onlarda beni hemen kaptılar84 clan mış sona adama hesabımıı bverdim baksın die bi iki gün baktı sona hesabı çalmış ...... bende bıraktım bi baktım klan savaşları ama baştan oynamak zoruma gidiyor oynayamıorum
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2008 :  22:40:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu Diger Online Oyunlar bölümüne tasinmistir .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000