AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Orijinal Oyun - Kızılay DNR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 21/01/2008 :  23:05:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ankara Kızılay DNR'da orijinal EA oyunları 50 YTL diye duydum. Sadece EA Sports oyunları da olabilir, emin değilim.

Güzel bir fırsat.

Sanmam ki daha ucuza oyun almak mümkün olsun, örneğin bir çok bilgisayar parçasının fiyatlarını yurt dışı ile kıyaslarsak, DNR'daki fiyatlar son derece makul. Şimdi biliyorum birileri çıkacak "50 YTL çok pahalı, öğrenciyiz, fiyatları daha da düşürmezlerse korsan almaya devam edeceğim" diye vıdı vıdı yapacaklar ama...

1- Öğrenci isen oyunu baban alacak, annen alacak. Artık alır ya da almaz, o seninle ailen arasındaki mesele.

2- Fiyatlar ülkemiz açısından çok uygun.

3- Yine de gücün yetmiyorsa almayacaksın, ya da harçlığından biriktireceksin, az yiyeceksin. Ekran kartına yüzlerce dolar bayılan, monitöre işlemciye yüzlerce YTL say, sonra kalk oyunlar 10 YTL olsun, alamıyorum de... insanda haysiyet ve şeref olur.

4- Halen de alacak paran yoksa, oynamayacaksın. Bu adamlar sen bedavaya oyna diye değil, para kazanmak için çalışıyorlar.

Onun dışında, Ankaralılar'a duyurulur, İstanbul'daki durumu bilmiyorum.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/01/2008 :  01:11:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Korsan piyasasında biraz düşmeler var gibi sanırım. Bilemiyorum belki ben hiç o tip yerlere gitmediğimdendir. Ancak eskisi gibi peynir ekmek furyası yok. ADSL ve hızlı internetin çok yaygınlaşmasının etkisi olabilir. Tabii insanlar artık kredi kartlarıyla internet üzerinden taksitle çocuklarına oyun da alabiliyorlar. Devir değişmekte. İyidir iyi... Hiç bir hakkı hukuku olmadan, birilerinin senelerce uğraşarak emek vererek yaptıkları işi hiç bir şey yapmadan "abi oyun var cd var" diye satanlara iyi oluyor oh. (O paraların nereye gittiği de cabasıdır.)
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 22/01/2008 :  07:26:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DNR hakikaten kaliteli bir yerdir .İndirim konusunda harikalar yaratır.ben sıksık uğruyorum oyun almak,kitap ve dergi almak için...(D&R dan bahsediyoruz değil mi?)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 22/01/2008 :  09:26:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yannlız bu son zamanlarda korsan'ın azalmasının sebebi crysis oyunu olabiliir insanlar bu oyunu türkçe oynamak için orjinal alıyor olabilir . ancak geçenlerde gördüm korsancılarda da oyunun full türkçesi düşmüş . ayrıca call of duty'nin yapımcısı korsan oranından şikayetçiymiş.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/01/2008 :  09:30:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onlara bir çözüm önereyim , cd başına %340 civarı kar ediyorlar , bunu %90 a indirseler korsan cd aramakla kimse uğraşmaz...
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 22/01/2008 :  14:09:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda yavas yavas calismalar baslatildi orjinal oyunlar icin :) , Viyana´da bir tane bile korsan oyun kullanan ve satan bulamazsin , her yerde orjinal oyunlar satiliyor ve Türkiye´dekinin yari fiyatina :) , alistik artik orjinal kullanmaya .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000