AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 takdir alma sistemi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 22/01/2008 :  07:23:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
M.E.B Bakanının yiğenleri PKK da mı hakikaten?!
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/01/2008 :  08:51:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bakanın kendisi de kürt ama kürt-türk-alevi farketmez insan olsun nihayetinde... fakat yiğeni pkk militanı olunca insan ın içinden şu soru hep geçiyor "geleceğimizi emanet ettiğimiz adamlara bakın..." yani devletin eğitimi tamamen başından atmak için yapmaya çalıştığı şeylere bakın , dünyanın hiçbiryerinde olmayan bir sistem geliştirdiler... Avrupa ve abd bizim 5.sınıf öğrencilerimizin işlediğini lise 1. sınıfta işliyor , adamlar bunu zorlaştırmak peşinde... sistem niye böyle ağır deyince siz kendinizi avrupalılarla karıştırmayın Türk sünüz diyorlar , ama söz konusu Atatürk portrelerini kaldırmak olunca kara kara düşünüyorlar... tamam Türk'üz de bizi diğer insanlardan ayıran pek bir özelliğimiz yok değil mi ? beyin gücümüzle eşyaları yerinden hareket ettiremiyoruz. bu eğitim sistemindede kafası basmayana yer yok diyorlar tam tayyip işi... artık üniversitelerin başında da eski akp milletvekilleri olduğu için üni. lerde tamamen saçmalamaya başladı... bilgisayar programcılığı bölümünde felsefe işliyoruz , bilgisayarın ruhsal sağlığı bozulunca format atarız ne gerek var deyincede 11 yaşındaki çocuk gibi düşünüyorsun diyorlar... yani arkadaşım bu eğitim sistemiyle , bu adamlarla , bu kafayla hiçbir yere varamayız... Birşeyler yapmak şart !
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 22/01/2008 :  22:38:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi sadece eğitim değil sağlık sektörünü falan da yalamaya döndürdüler zaten.Bir gün farklı oluyo başka gün farklı.Kardeşime acıyorum valla oks yerine sbsye gircek diye.Güya dershanelere gidişi azaltcakmış millet artık 3. sınıftan gitmeye başladı hiç ondan laf eden yok tabi.Her konuda milli bir politikamız olması görüşündeyim.Dikkat ederseniz yabancı ülkelerde başbakanlar değişiyor cumhurbaşkanları değişiyor meclisdeki partiler değişiyor ama hep aynı politika doğrultusunda hareket ediyorlar.Bizim eksiğimiz bu Ali geliyo yazıyo Veli geliyo bozuyor.Hal böyle olunca her şey değişiyor tabi.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 23/01/2008 :  07:31:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana acıyın!!! (7.Sınıf)
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 26/01/2008 :  17:28:48  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Berk1905 tarafından yazılan:

Bence takdir alan çocuğa PC Oyunu alsınlar...

Ben o kadar takdir aldım üstüne sınıf birincisi oldum hiç bi şey istemiyom babam inat etti bi şey alcam diye of allahım benim gibi bir çocuk çıkar karşıma

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000