|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/01/2008 : 11:21:29
|
| taktir veya teşekür belgesi hiç bi anlam ifade etmez çocuklar.sadece notların iyi diye verilen bi belge bi anlam ifade ettiği yok.o yüzden kafanıza takmayın derslerinize çalışmaya bakın ;) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 21/01/2008 : 11:38:51
|
| ama ben ilkokul a gidiyor olsam takdir ortalamasının 1 not yükselmesi acaip kafamı bozardı :D yani takdir alan çocuğa para + hediye verirler :) |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 21/01/2008 : 15:43:06
|
| walla bende babayı alacam gibi gorunuyor :S ilk kez basıma geldi allahm ya :S |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 21/01/2008 : 17:01:47
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Bakanlığa +4,5 not ortalaması getirmesine rağmen 85 puan ortalamasını tutturamamış şanslı bi'kaç bin kişiden biri olarak orta parmağın işlevlerini gösteren bir mail hazırlamakla meşgulum. İşim olmaz bu işlerle. :P
Yoksa biz kardeş miyiz xP Ben de duyduğumda bir(birkaç, çok, hayli çok) kötü söz sarf etmiştim x) Ortalamam 4,88 civarı bir şey gelecek ama bir ders yüzünden takdir alamayacağım.. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 21/01/2008 : 17:06:13
|
| Bence takdir alan çocuğa PC Oyunu alsınlar...Belki o zaman suçlarını biraz affettirirler.Ben affederim seve seve ama takdir alacakken teşekkür alan teşekkür alcakken babayı alan asla affetmez gibi gözüküyor... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|