Yapılan yeni düzenleme ile: Yıl sonu puan ortalamasında 70'in altı -> Babayı 70 - 84,99 -> Teşekkür belgesini 85 ve üstü -> Takdir belgesini almaya hak kazanmıştır.
MEB Binasının önünde kızgın bir topluluk varsa.Slogan atıp,taş atıp cam kırıp akşam tv nizde görünürse anlayın bizim okul,kardeş okulla birleşmiştir ve Ankaraya gitmiştir(Nasıl gitceklerse İstanbuldan)Keh keh. Şaka maka ama çok üzücü bir durum.
buna artık bir dur demek lazım , hükumetin yaptığı kalleşlik artık önemsenemez!!! hükumet eğitim yükünü tamamen üstünden atmak için saçma sapan şeyler yapıyor. meb bakanının kim olduğu umurlarında değil zaten... (meb bakanımızın yiğenleri pkk da militan bu arada...) geleceğimizi kimlere emanet ediyoruz bakarmısınız... ne kadar duyarsız bir topluluğuz demekten bıktım , artık birşeyler yapılması lazım. birkaç arkadaşımla birlikte bir hareket başlatmayı düşünüyoruz. ilk önce bir site açıp herkesi bilinçlendireceğiz yazında 1-2 gösteri planladık , inşallah planlar tutarda bir sürü gencin hayatı kurtulur... ömür dediğiniz şu kısa süre ülkemizde ortalama 52 senedir. bunun da 4senesini geleceğiniz için feda edin diyorlar. sanki tanrıyla sözleşme imzaladı millet... yeni sistem daha bir beter , öss yide kaldırıp sbs şeklinde yapacaklar gençler 20yaşına kadar test kitaplarının arasından bir adım ileriyi göremez olacak artık... bu resmen şerefsizlik başka birşey yakıştıramıyorum. (veya yakıştırdıklarımı söylemeyi kendime yakıştıramıyorum...) 5sene daha bu ümmetcilerle yürümez... Bu arada lütfen duyarsız olmayalım herkes buna karşı ne yapabiliriz fikrini yazsın biz ciddi ciddi birkaç şey planladık ve katılımın çok olmasını umuyoruz...