AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 web sitesini açamıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Cyprus Hero
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 16/01/2008 :  17:37:10  Bilgileri Göster  Cyprus Hero'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
geçenlerde bir e-mail açtım ve ne olduysa ondan sonra oldu artık adres çubuğunda herhangi bir adres yazınca www.sevelim.net geliyor bir türlü düzeltemedim lütfen yardımcı olun :!!

http://www.siir.gen.tr/siir/b/bulent_ecevit/yarin.htm

BÜLENT ECEVİT
(1925-2006)Seni Hiç UNUTMAYACAĞIZ

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 16/01/2008 :  19:43:31  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
masa üstünde ie var ona sağ tuşla fare ileözelliklere gel orda adres yazıyor karşısında bir site ismi var onu www.google.com.tr yap tamama bas sonra tekrar dene olmazsa internet araçları karıştırılmış.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Cyprus Hero
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 16/01/2008 :  21:06:26  Bilgileri Göster  Cyprus Hero'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
orayı google yapıp tamam a basınca ken di otomatik sevelim net olarak düzeltio :!!

http://www.siir.gen.tr/siir/b/bulent_ecevit/yarin.htm

BÜLENT ECEVİT
(1925-2006)Seni Hiç UNUTMAYACAĞIZ
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 16/01/2008 :  22:09:39  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl yapılır?
1.elleme kalsın.
2.yada format at.
3.bilgisayarcı çağır baksın.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 17/01/2008 :  16:50:41  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bırak ya ne uğrasıyosun.Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...

Kolay Gelsin { Alıntı Değildir }

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/01/2008 :  17:53:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
REG EDİT ayarları geri dönüşümü olmayan ayarlardır , küçük bir hata bile pahalıya patlar uğraşırsın 2saat formatla felan... dikkatli ol yani benim başıma geldi :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000