geçenlerde bir e-mail açtım ve ne olduysa ondan sonra oldu artık adres çubuğunda herhangi bir adres yazınca www.sevelim.net geliyor bir türlü düzeltemedim lütfen yardımcı olun :!!
masa üstünde ie var ona sağ tuşla fare ileözelliklere gel orda adres yazıyor karşısında bir site ismi var onu www.google.com.tr yap tamama bas sonra tekrar dene olmazsa internet araçları karıştırılmış.
bırak ya ne uğrasıyosun.Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...
Kolay Gelsin { Alıntı Değildir }
These are the films that user OnurDemirci has seen.
REG EDİT ayarları geri dönüşümü olmayan ayarlardır , küçük bir hata bile pahalıya patlar uğraşırsın 2saat formatla felan... dikkatli ol yani benim başıma geldi :D