AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 hileler bölümünde 1 trainerde virüs var
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 15/01/2008 :  17:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OS kapanacak , yapma arkadaşım virüslü bir sürü site biliyorum ve hepsi sapasağlam ve hepsi virüs kaynıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 15/01/2008 :  19:03:06  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu yazıda nereyi yanlış yazdım.Olabilir diyorum.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 15/01/2008 :  19:19:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Millet;

1- Ben bilerek koyuyorlar demedim, zamanında "bilerek koyuyorlar, forumda virüs var" diyen oldu dedim, biraz ters anlaşılmış

2- Faress arkadaşın ilk mesajına bayıldım, şartlarını öne sürmüş "silin, bir daha da koymayın uleynnn" Takdir ettim.

3- Üyeliğim kilitlendi ise karşı taraftaki ahlaksızın aşırı tahriki nedeni ile küfretmemden dolayı oldu. Öyle "herkes gecelere kadar yazdı, bir sürü mesaj oldu, herkesin üyeliği kilitlendi" gibi bir şey söz konusu değil. O kadar ciddi bir durum olsa idi şu an burada yazıyor olmazdım. Bu forumdaki bir çok yönetici daha ortalarda yokken yöneticiydim ben uleyn.. Patron oradan da aldı beni, grrr.. Olur böyle şeyler, o zamanlar gençtik Internet yeni bir şeydi, öyle her yer kafe değildi, forumdu siteydi Türkiye'nin en iyisiydik, gözümüzde mod olmak süper bir olaydı vesaire..

See ya, ja mata ne OS halkı.

major demiş, yetkili olan kimse ilgilenecektir, burada daha da tartışmanız manasız.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/01/2008 :  19:29:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Virüs değil.

Nod32'de keylogger diyor lakin trainer dosyasının çalışma mantığı "virüs" ile benzer olduğundan, o şekilde algılıyordur. Zira 2002 senesinde eklemiş bir hile ve patron eklemiş, o zaman bir sorun çıkmamış bu demektir, hiç şansı yok :).
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 15/01/2008 :  20:53:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
faress tarafından yazılan:

tamam ama internete gir şunlara iyi bak:
1.googleye yaz crazy taxi trainer
2.bütün sayfalarda oyunsitesindeki trainer geziyor
3.bir kullanıcı bu traineri başka siteden indirdiğinde virüs bilgisayara saldırırsa ve kullanıcıda virüs programı yoksa traineri veren kişiyi suçlayacak
4.sitedeki adam birşey yapamayınca oyunsitesini suçlayacak
5.dava olayı başlıyacak
6.oyunsitesi davayı kazanamassa sitenin kapanma ihtimali %95

Bak 1 virüs yüzünden bunlar olabilir.
veya:
kullanıcı virüslü traineri indirdiğinde virüs bilgisayarı çöktürecek ve adam trainerde virüs olduğunu anlarsa oyunsitesini davaya vericek oyunsitesi davayı kazanamassa %95 site kapanacak.

gene olabilir yöneticiler bunu istemezse sitenin kapanmasını virüsü silecekler.

1.5 yaşındaki bir çocuğun yazabileceği bir senaryo yazdın... kafamı buluyon bizle anlamadım :D 0-3 yaş arası üyeler iyice arttı artık... gördüğün her konuya uyarı içerikli maddeler halinde mesaj yazmayıda bıraksan artık tam süper olacak... bu arada bilgisayarına virüs bulaştığını iddaa ederek davacı olursa onu türk ceza kanununa saygısızlıktan dolayı 10sene içeri atarlar bunuda bildireyim sana :) ilgileneceklermiş orayla sen sırf ileti atmış olmak için ileti atıyorsun... s.ü olmak için çok mu kasıyonuz ne...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000