AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Üyeliğime Giremiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 12/01/2008 :  22:32:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:)
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/01/2008 :  09:50:52  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizde Sorun Anlamadığınız Yerleri Türkçe Öğretmenine.Ben Bundan Sonra İmla Kılavuzu İle Gelirim OS Bölümüne

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 13/01/2008 :  12:20:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu Türkçe'den açılmışken; faress, senin yaptığın gibi her sözcüğün ilk harfi büyük harfle başlamaz tabii öze isim değilse. Bunları sana söylüyorum, çünkü eskiden Türkçe'ye pek uygun olmaya bir şekilde yazardın fakat şimdi Türkçe yazıyorsun ama kurallarına uymuyorsun. Saygılarımla.
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/01/2008 :  12:25:30  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu başka yere gitti yani yardım istedik birisi konuyu değiştirdi.Tek bu site hariç diğer sitelerde üyeliye girince kendi kendine üyelik kapanmıyor zannetmeyin faress başka sitede oluyor diye yok abimle babamın sitesinde kendi kendine kapanmıyor tek oyun sitesinde kapanıyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

ege2171997
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 13/01/2008 :  16:32:19  Bilgileri Göster  ege2171997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Ha?

Türkçe dersini ve Türkçe öğretmenini sev, teneffüs aralarında anlamadığın yerleri sor diyorum bende.

katılıyorum!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000