AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Stargate Worlds
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 11/01/2008 :  01:46:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1994 yılında gösterime giren Stargate filminin ardından ülkemizde her ne kadar televizyonlar yer vermesede, dünyada büyük bir stargate fan kitlesi oluştu. Tv dizileri son sürat devam ederken Cheyenne Mountain firması MMORPG türündeki oyunları StarGate Worlds'ü duyurdu.

Stargate evreni farklı medeniyetlerin karışımı şeklinde olduğundan ilgi uyandırıyor. Antik Mısır yapılarından oluşmuş şehirlerde modern silahlarla uzaylılara karşı savaşıyorsunuz! Ya da hiç bilmediğiniz bir gezegene ilk gelişinizde birlikte sizden çok gelişmiş bir medeniyet karşısında aciz duruma düşüyorsunuz! Her iki durumda da eğlenceğinizden eminim.

UT3 Motoru ile geliştirilen oyunun 2008 sonuna doğru çıkması bekleniyor. İlk trailerı yayınlandı. http://www.youtube.com/watch?v=e89Thv8B5Zg
Sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz. http://www.stargateworlds.com

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/01/2008 :  16:17:05  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an sitesinde dolaşma fırsatım yok da acaba ücret kısmını anlatır mısın? Guild Wars gibi paket ücreti ödeyip aylık vermeyecek miyiz, WoW vb. gibi aylık ücret mi vereceğiz yoksa ko, sro vb gibi free2 play olup oyun içi premium mu olacak?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 11/01/2008 :  17:16:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aylık ücretli olmasın düşünülüyo bu konuda daha karar verilmiş değil forumlarında anket yapıyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/01/2008 :  10:01:04  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne Zaman Belli Olur?
Anketler Türkçe Değil Okuyamıyorum.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

ozitozi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 13/01/2008 :  14:23:42  Bilgileri Göster  ozitozi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu oyunu dowloandmı edicez
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 13/01/2008 :  20:17:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
büyük ihtimal aylık ücretli olur.
ozitozi bu online oyun daha çıkmadı kardeş haber verdim sadece böyle bir oyun yapılıyor siteside şu diye ;)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000