AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 1 Soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muratx90999
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 06/01/2008 :  17:13:55  Bilgileri Göster  muratx90999'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben size bir şey soracağım arkadaşlar ben game makerden herşeyi hazırladım ama onu gerçek oyun haline nasıl getireceğim anlatırmısınız. Hazırladığımı oynayabileceğim nasıl yani

Oyun Yapmak Basittir

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 07/01/2008 :  03:29:18  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sorunun cevabı mutlaka mevcuttur diğer konulara biraz göz gezdir derim eğer yine cevap bulamassan ben sana bulurum cevabı lütfen yeni konu açmadan önce biraz araştırma yapalım..yeni üye olmanıza veriyorum..saygılar-sevgiler

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

muratx90999
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 10/01/2008 :  20:40:28  Bilgileri Göster  muratx90999'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sorunun cevabını versen süper olurdu yaa

Oyun Yapmak Basittir
Sayfanın En Üstüne Git

Kakaleyte
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 10/01/2008 :  21:18:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende en son denediğimde oyuna çevirememiştim ama bi araştıriim bakıyım belki bulurum
Sayfanın En Üstüne Git

Xantier
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 12/01/2008 :  11:00:02  Bilgileri Göster  Xantier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sol üste gel File>Create Executable diyerek yapabilirsin

Yararlı GM forumu : Reklam Yasak!
game maker yardım : Reklam Yasak!
Soft Craft Games grubu :
Reklam Yasak!
Sayfanın En Üstüne Git

FeRRacoNN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2008 :  20:31:33  Bilgileri Göster  FeRRacoNN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GAME MAKERİN TÜRKÇE YAMASI VEYA TÜRKÇESİ VAR MI? Varsa Bulabilir misiniz ve söleyin ben nerdeyse araştırıyım
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000