AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 fifa 2008 'de beşiktaş'a menejer olmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sezar19
Üye

İleti 23

İletim - 04/01/2008 :  14:01:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fifa 2008 de beşiktaşı alıp meneger oldum. ilk sezon 2. oldum.1. trabnsfer döneminde hiç oynatmadığım nobreyi 6 milyon avroya sattım. 2. sezon daha iyi gidiyor. devre arası bobo'yu 10 milyon avro market değeri olmasına rağmen 21 milyon avro teklif ettiler. vermedim ama hatamı ettim bilmiyorum. yanında gökhan güleç var. o da 83 puanda. bide ingiltereden ucuza kapattığım meadowcraft var.(araştırmayı 8. kademeden yapınca bu topçu geliyor.)şu anda 55 puan civarında.
takımın çoğu 80 puan civarında.bu sayede ECC ligi ön elemeyi 1. sırada bitirdi. delgado ile ricoyu değiştiterek oynatıyorum.elimde yaklaşık 12 milyon avro bütçe var.

ne dersiniz? sizce menejer modunda pahalı oyuncuyu satmak mantıklı mı?

ege2171997
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 07/01/2008 :  15:58:18  Bilgileri Göster  ege2171997'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi sen kaça gidiyon ya avro trabnsfer menejer ama konuna yanıt istiyosan bırak bunları ben galatasarayla oynuom şu anda yeni adam bulmaya çalııom bırak yaz messi adam 99 oluo pique 93 olu adam geliştirmeye bak bence özellikle akademiden!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Kakaleyte
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 10/01/2008 :  20:41:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki mantıklı size bir ipucu pahalı oyuncularınızdan birini satın ve transfer sezonu bitmeden oyuncunuzu geri alın sattığınız parayla aldığınız para arasında büyük fark oluyor müthiş kar ediyorsunuz
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000