sene 1999 internete 56k modemlerle dial up bağlanıyoruz internet henüz yaygınlaşmamış bir yere üyelik için email lazım oldu araştırdım yahoo yu buldum , kullanıcı adı ne olsun diye düşünürken kısa olsun yazarken uğraşmayım dedim aklıma "laz" geldi yazdım tabiki kabul etmedi başkası almış o ara takıldığım bir modifiye sitesinin adı "cardanadam" dı ondan esinlenerek nickimi "lazadam" yaptım anlamsız bi kelime büyük olasılıkla daha önce bir insanın ağzından çıkmamış bir kelime bir siteye üyelik için kullanacağım bir email için aldım sonra bir iki oyunda kullandım 2002 gibi oyunsitesine girerken de lazadam ı seçmiştim o sene google da lazadam aratınca sadece buradaki mesajlarım çıkıyordu. şu an detaylı aramalara hariç 2000 civarı farklı site çıkıyor bunların %90 nının benle ilgisi yok kendimin yarattığı bir kelimeyi buradan mı gördüler çoğaldı yokSA onlarında mı tesadüfen akıllarına geldi bilemiyorum. ayrıca bir gün meraktan msn ime lazadam@hotmail.com u ekledim eleman online mış konuştuk nick güzelmiş nereden buldun dedim yıllardır net de kullanırım bana has bişi dedi:P