AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 İsim çalıcılar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/12/2007 :  23:41:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
batuhanus we iso_demiro süperdi gece gece yarıldım walla

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/12/2007 :  23:53:40  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya... Olmaz ama artık.. faress şeklinde bir nicki koyanı önden garipserim ama o nicki 2 kişi koyunca birinin sinirlenip konu açması... Neise

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 31/12/2007 :  02:20:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sene 1999 internete 56k modemlerle dial up bağlanıyoruz internet henüz yaygınlaşmamış bir yere üyelik için email lazım oldu araştırdım yahoo yu buldum , kullanıcı adı ne olsun diye düşünürken kısa olsun yazarken uğraşmayım dedim aklıma "laz" geldi yazdım tabiki kabul etmedi başkası almış o ara takıldığım bir modifiye sitesinin adı "cardanadam" dı ondan esinlenerek nickimi "lazadam" yaptım anlamsız bi kelime büyük olasılıkla daha önce bir insanın ağzından çıkmamış bir kelime bir siteye üyelik için kullanacağım bir email için aldım sonra bir iki oyunda kullandım 2002 gibi oyunsitesine girerken de lazadam ı seçmiştim o sene google da lazadam aratınca sadece buradaki mesajlarım çıkıyordu. şu an detaylı aramalara hariç 2000 civarı farklı site çıkıyor bunların %90 nının benle ilgisi yok kendimin yarattığı bir kelimeyi buradan mı gördüler çoğaldı yokSA onlarında mı tesadüfen akıllarına geldi bilemiyorum. ayrıca bir gün meraktan msn ime lazadam@hotmail.com u ekledim eleman online mış konuştuk nick güzelmiş nereden buldun dedim yıllardır net de kullanırım bana has bişi dedi:P

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 31/12/2007 :  10:56:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehehe iyiymiş :))
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/01/2008 :  12:55:22  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
faress tarafından yazılan:

alıntı:
iso_demiro tarafından yazılan:

alıntı:
kcarakilic tarafından yazılan:

hehe bu konuda sorunsuz olan heralde tek benim faress senin ismin çok kolay kullanılabilecek bulunabilincek bir isim kendine has birşey bul derim..

yok ya fare adlı hayvanın sonuna ss eklemek için önce anlamını bulmak lazım(Ben buldum!Seni Seviyorum yani arkadaş fareyi seviyormuş

ÖSS den çalıntıdır belki:D
Ö çıkar SS kalır:D
SS fare ye eklersin:D
faress olur:D
İso büyük bir anım var bozmayalım lütfen:D

O zaman Fare Secme sınavı olur canımmmmmSanırım Tom ve Jeryy deki jeryy kazanmış resmi olduğuna göreAnını bozmaya çalışmıyorum bu arada

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000