ya tamam gerekli bir şey ama daha önce yaşadığınız hırsızlık diyeceğim olaylar tahminimce rakipleriniz tarafından yapılmadı amatör tasarımcılar tarafından yapılmıştır şahsen pro sitelerin bu kadar düşeceğini sanmıyorum düşmüşlerse kendileri rezil olurlar öte yandan istediğiniz kadar önlemeye çalışsanızda sonuçta siz bizlere hizmet vermek zorundasınız ben yazıyı okuduktan sonra arşivime koymak isterim (eğer güzel bir yazıysa)bunu siz sağ tuş kilidi koysanızda yaparım koymasınızda yaparım sadce benim işimi uzatmış olursunuz başka bir şey değil . yani tam olarak engelliyemesekte azaltırız ne demek bunu anlıyamadım bunun sonunda madem yine birileri içeriğinizi çalacak niye iyi niyetli kullanıcıları kısıtlıyorsunuz bide forum yönü var kimin hakkını kimden koruyorsunuz ben buradaki çoğu msj ı değerli görüp arşivime koyuyorum yayınlamıyorum kendi arşivime koyuyorum buna karşı olsaydı o msj ları atanlar o msjları atmazlardı (mesela rappier frp yi tanıtan bir yazı yazmıştı)hem bakın demin msjımda bir yanlışlık gördüm bir bölümü seçip silmem gerekti ama ne yazıkki tüm msjımı silmek zorunda kaldım bu ne ? bu tür şeyler kullanıcıları en gellemiyor bilin bunu aha bir yol screen shot la bundan böyle kaydedecem souçta beni engelleyemediniz sadece işimi uzatıp zamanımı aldınız !
Adamların bir bildiği var ki yapmışlar işte. Hani bir atasözü var "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" diye. O tür bir durum sözkonusu herhalde. Ama hileleri alırken gerçekten zor oluyor. Tabii yine onların bileceği iş. Başlarına bir iş gelmiş ki önlem almışlar. Onlara da hak vermek lazım.
"Topraktan kopuk olan her müzik ölmeye mahkumdur!"