Avast sade yapısıyla etkili virüsler bulan bir programdır.Ben panda da pek iyi haberler duymadım.Örneğin pcye kendi virüs yoluuor kendisi buluyormuş.Ve buluyor diye biz kandırılıyoruz.Benn Avastı kullan diye öneririm.Hep Pcni kasmaz hem korur.
These are the films that user OnurDemirci has seen.
Bu konuya el atmak istiyorum... Norton:Tanınmış kaliteli ve iyi olmasına karşı sistemi yavaşlattığından çok tercih edilmiyor Kaspersky:Çok güçlü virüs tabanıyla çok söz ettiriyor ama her virüs programi gibi kasıyor. Avast:Herkes öneriyor ama biraz araştırma ve deneyen sonucunda onunda virüs gönderdiğini duydum ve veritabanı çok güçlü değil. Panda:Renkli menüsü ve anlaşılırlığı hoşuma gitmişti ama o da Avast gibi PCye virüs yollayabilir(Büyük ihtimal) Mcafee:Fazla gündemde olmayan Mcafee zararlılarıda tanıyor(spyware) Gelelim benim favorime Kaspersky den sonra:Avira Premium(sonuncusu): Zararlıları tanıma,güvenlik duvarı,yüksek virüs veritabanı ile çok sevdiğim bir program...(Not:Avira Free-ilki- sisteme virüs yolluyomuş dikkat!Premiumu bilemem) Tavsiyem:Kaspersky Beta(Türkçe) bulamazsan Avira Premium bulamazsan Norton 2008