Şikayetçiyim diyorsunuz saçma diyorsunuz ama o konuya katılım gösteriyorsunuz. Nasıl olcak bu iş? Şikayetçiyseniz saçma buluyorsanız o konuya mesaj atmazsınız kısa bir sürede zayi olup gider zaten.
atmassak adam düşünür hayda bu konu neden kapandı durup dururken heralde kuralları çiğnedim onuda düşünemezse uyduracak:D
alıntı:iso_demiro tarafından yazılan:
Zaten bende şikayetçiyim avukatım nerdedava ne zaman?
İso avukatın benim dava 2008 yılının 5. ayının 6. günü:D
Banada dokundu tabi ama ben gereksiz konu açmanın yaşla değil akıl zeka ve ilgi alanlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
alıntı:HighVoltage tarafından yazılan:
Oyun sitesi deyip geçme; anlatılmaz yaşanır Ööghh, iğrenç oldu. Umarım sizi biraz kendinize getirir. Bırakın artık şu +20 -20 geyiğini. Burada hürmet yaşa değil düşünceye...
ikinizede katılıyorum ama bir konu açarken korkuyorum yalnış birşey veya eksikmi yazdım diye.iso_demiro saçma anlamaz güzel konular açar
iso_demiro nun konularının hiç uyduruk olduğunu görmedim.Bazı üyeler hakikaten kaliteli konular açıyor ama bazı üyelerde konu açmak için açıyor.Örnek çok...
Bunu okumayı bitirdiğinde hayatının beş saniyesini BİR HİÇ uğruna harcadığını farkedeceksin
Banada dokundu tabi ama ben gereksiz konu açmanın yaşla değil akıl zeka ve ilgi alanlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
alıntı:HighVoltage tarafından yazılan:
Oyun sitesi deyip geçme; anlatılmaz yaşanır Ööghh, iğrenç oldu. Umarım sizi biraz kendinize getirir. Bırakın artık şu +20 -20 geyiğini. Burada hürmet yaşa değil düşünceye...
ikinizede katılıyorum ama bir konu açarken korkuyorum yalnış birşey veya eksikmi yazdım diye.iso_demiro saçma anlamaz güzel konular açar
iso_demiro nun konularının hiç uyduruk olduğunu görmedim.Bazı üyeler hakikaten kaliteli konular açıyor ama bazı üyelerde konu açmak için açıyor.Örnek çok...
ya millet ben abartmış olabilirim ama tabiki saçma sapan konular açıp bu sitede çok değer werdigim inter23 fatih52 crazyivan kabil krondor ve sayamadıgım bir çok büyügümün gözünden düşmek istemem tabiki ama söylediklerim umarım yanlış anlaşılmamıştır .
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."