SİZCE YARIŞMAYA KİMLER KATILMALI VE KİM KAZANIR BENCE KATILMASI GEREKENLER; NATE ROBİNSON LEBRON JAMES VC DWİGHT HOWARD KAZANACAK OLAN İSE; LEBRON JAMES
bence nate robinsonun bu yıl katılma ihtimali çok düşük yani katılırsa dier oyunculara gerçekten çok büyük haksızlık olur üstüste 3. yıl girer. bana kalırsa fearofthedark'ın adayları arasında bi yarışma yapılsa lebron james dwight howard'la başa çıkamaz dwight'ı geçtim vc'yle hiç başa çıkamaz o yüzden ben vc-howard arasında çatışma olur diorm . bnm yarışmama gelince gerald green greg oden olabilir dwight howard dusuk bi ihtimalle gelebilir aslına bakarsanız bu yılın iyi smaççılarını pek bilmedigim icin fazla bi yorum yapamıyorum aslında slam dunk contest yanında efsanelerinde slam dunk contest'ini yaparlarsa süper olur bence örnein t-mac vc kobe lebron aynı smaç yarışmasında ! yaş problemi olmasaydı ben Julius Erving Michael Jordan Vince Carter Dominique Wilkins'i aynı smaç yarışmasında izlemeyi çok isterdim düşünsenize 100 yılın all-star'ı olurdu bence
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Öncelikle bu yarışmanın adı Rising Stars yani Türkçeye en uygun çevirisi sanırım yükselen yıldızlar olmalı. Ne VC'nin ne de LJ'nin acemiliği kalmadı, katılmaları imkansız. Nate ilkinde kazandı ikincisinde kazanamadı üçüncüye seçilmez büyük bir ihtimal. Bu sene Green ile birlikte 1 çaylak 2 tane de ikinci veya üçüncü sezonunu geçiren gençler katılır diye düşünüyorum biri Howard olabilir ama olmasın mümkünse.