|
Yazar |
Konu  |
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 20/01/2008 : 19:05:16
|
yok canım niye kızayım:D |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 22/01/2008 : 22:27:21
|
alıntı: Berk1905 tarafından yazılan:
Arkadaşlar bana zekaya göre insan türlerini sayabilir misiniz?(Embesil vb.)
Adamın biri Amerika'da bir bara gitmiş. Barmene bir bakmış, bildiğin robot! Sonra adam şoku atlatıp, istediği içkiyi söylemiş robot barmene. Anında enfes bir kokteyl getirmiş robot.. Adama "IQ'un kaç?" diye sormuş. Adam şaşırıp, "150" demiş. Bunun üstüne robotla adam izafiyet, kuantum fiziği, küresel ısınma gibi konular üstüne keyifli bir sohbet yapmışlar. Adam bunun inanılmaz olduğunu düşünüp, robotu denemeye kalkmış. Bar kapısından çıkıp bir daha girmiş. Robota gelmiş, içkisini istemiş, yine enfes bir kokteyl.. Beklediği gibi robot "IQ'un kaç?" sorusunu yine adama yöneltmiş. Adam bu sefer "100" demiş. Bunun üstüne robot kadınlar, bira, futbol, basketbol gibi konular seçmeye özen göstererek adamla sohbet etmiş. Olay, adamı bu sefer de çok etkilemiş. Robotu son bir kez test edeyim demiş. Çıkmış bar kapısından bir daha girmiş. Beklediği gibi kokteyl faslı filan derken robot yine adama "IQ'un kaç?" diye sormuş. Adam bu sefer "50 civarı herhalde" diye cevap vermiş. Bunun üstüne robot, adama son derece yavaş bir biçimde: "De..se..ne yi..ne Bush'a oy.. ve..re..cek..sin.." |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 23/01/2008 : 00:48:24
|
puhaha süper olmuş hiç böyle beklemedim sonunu harbiden güzel olmuş.yanlız robotun çalışma mantığıda hoşuma gitti IQ ya göre muamele =) |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 23/01/2008 : 07:24:17
|
Zuhahahah!Gerçekten çok komik.Keşke Türkiyede de bu robot olsaydı.Çok sağol Dodo... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 23/01/2008 : 11:28:21
|
İstediğin türlendirmeyi umarım karşılayabilmişimdir. ;) İşin yurdum versiyonunu hepimiz tahmin edebildiğimiz için yazmaya gerek duymadım.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|