|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 19/12/2007 : 15:26:14
|
merhaba arkadaşlar programı kulanmak çok kolay ilk önce karşıya bir ileti yollucaksınız daha sonra başlat çalıştıra netstat yazıp karşı tarafın ip adresini alıcaksınız aldınız ip adresi programın ip yazan yerine yazın sonra star ta basıp karşı tarafın kimle ne konuştuhunu görüceksiniz bu program cafelerde çok işe yarıyor pütün masaların konuşmalarını görebilirsiniz ve tür masaların ip adreslerini kayt edebilirsiniz MSN[1].Checker.Sniffer.v1.1.Incl..rar
buna benzer program we tattikler daha önce werildi ama bu yöntem werilmedi diye biiyorum werildiysede sorry bi t$k étmék yeterli en azından bunuda cok görmemek gerek
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 19/12/2007 : 15:37:19
|
NİCKYOK teşekkür ederiz,emeğine sağlık.. |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 19/12/2007 : 17:06:20
|
Kişilerin özel konuşmalarını izlemek gibi bir uygulamayı niçin ve neden kullanma gereği duymalı, asıl merak edilenin bu olması gerekirken??? |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 19/12/2007 : 18:52:21
|
Bu yasadışı değil mi?
|
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 19/12/2007 : 18:54:44
|
hyr değil.Ayrıca size şunu da söylemeliyim.Program demo olduğundan en fazla 5 mesaj görebilirsiniz. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 19/12/2007 : 19:05:49
|
Yasadışı değil?? Kanunu biraz önce kapatıp, bilgisayarın başına geçmiş gibi bir halin var ama işin aslı pek öyle değil. Demo olması, görülen mesaj sayısının sınırlı olması herhangi bir şeyi değiştirmez, her ne kadar bu programı hiç duymamış ve bilmemiş de olsam olası bir durumda bile içerik açısından uygun bir konu ve davranış! değil. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|