Evet, benim de dikkatimi çekti aslında bugün. Dershaneden dönerken büyülü fener'de yoktu. Görünen o ki yarın ya Kabadayı'ya ya da başka bir filme gidiyoruz:).
Doğrudur Hitman pek yok salonlarda. Bunun sebeplerinden bir tanesi vizyona Kabadayı'dan önce girmiş olması, e haliyle tüm ilgi Kabadayı'da yoğunlaşınca da kaldırılmış olabilir. Ben de Bakırköy Carousel'de bulmuştum. İlla sinemada izlemeye gerek yok zaten.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Hitman'i Ankara'daki bir sinemada izlemen ne yazıkki mümkün değil; çünkü hiçbir salonda gösterimde değil. Artık vcd'den izlersin.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."