|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/12/2008 : 20:07:34
|
Ben eksiklik hissetmedim. Cem Yılmaz denince aklıma küfür değil küfürde bile zamanlama geliyor zaten, ki bu filmde de zamanlamalara diyecek yok. Ateşten sahada maçı izlerken bi anda Rıdvan Dilmen çıkınca yarılıyor zaten insan xD Tabii sinemadaki bazı kıt izleyiciler sinirlendirmedi değil film sırasında. Mimi ve Taşo Viagara Şelalesi hapını içip gittikten sonra bütün salon yarılıyor, yanımdaki kadın "Ee, ne oldu ki komik olan?" diyor xD Filmin son esprisi de güzeldi x) 2 saat gülmekten yorulmuş olduğumdan herhalde filmden çıkınca anladım "dimi" esprisini |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 09/12/2008 : 20:12:34
|
Köye geldiklerinde ayaklar sallanıyor, Arif de n'aptılar size gibisinden yıkılıyor, Özkan Uğur da ağaçta otururken bize birşey yapmadılar Arif diyor, orası da ayrı bir kopma noktasıydı. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/12/2008 : 21:04:02
|
Kopma noktası bol; biz de bol spoiler veriyoruz zevkini kaçırmayalım x)
Gerçi Cuhara bile NTV'de verdi 2-3 spoiler, biz vermişiz ne olacak xD |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 31/01/2009 : 10:57:52
|
Issız Adam'dan konuşalım biraz da. Dün bilgisayarda birkez daha izledim, dedim ki: Ben, önceki izleyişimde, iyi çıkmışım sinema salonundan. Çünkü gözlerim yine yaşlarla doldu.
Birçok eleştiri okudum, beğenen, beğenmeyen; belki duygularımı bu kadar körüklemese ben de ortalama bir sinema izleyicisi olarak eleştirebilirdim. Ama Çağan Irmak ağlatarak insanların eleştiri dürtüsünü yok ediyor.
Aklımda kalanlar, Melis Birkan'ın rolünü kavrayamaması ve belki de en duygulu repliklerde sesinin repliğin hakkını verememesiydi. Ha o role daha güzel bir kız konulabilir miydi?: Sanmıyorum
İkinci kez izlerken farkettim, kendimi karakterlerin yerine o kadar koymuşum ki en son sahnede bütün bir içtenlikle diliyorum: Alper elini tutacak, gidicekler bu diyarlardan, sonra Ada'nın çocuğu geliyor aklıma. Kızıyorum, ah Ada, niye yapıyorsun şu çocuğu! Mahvettin tüm mutlu sonumu.
Not: Eğer son sahnede, ayrıldıktan sonra dönüp sarılmalarından hemen sonra yine ayrılırken Alper kalp krizi geçirip oraya yığılsaydı da film öyle bitseydi... Hiç kızmazdım, devamı olsun da, bir birleşme umudu olsun gerekirse Issız Adam 17'ye kadar izleriz.
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
|
Konu  |
|
|
|