AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Vizyondaki Filmler / Fragmanlar / Çıkış Tarihleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 17/03/2008 :  15:11:54  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tavsiye filmler:

10.000 B.C - sinemada izlenmesi gereken bi film ilk araya kadar bayabilir ama sonrası guzel.

Jumper - oldukca iyi bi film ama sinemada izlenmesede olur.

No Country For Old Men - super film 4 tane oscar kazandı bildiim kadarıyla

yakında vizyona gircek olan Wall-E yide tavsiye ederim cok guzel bi animasyon
ayrıca kasım 2007 de vizyona giren Man From Earth adlı filmi izlemeyen kalmasın bence şiddetle tavsiye ederim..
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 17/03/2008 :  20:40:17  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende ''Street Kings'' ve ''Banka Soygunu'''nu tavsiye ederim.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/03/2008 :  17:38:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
10.000 merak ediyorum, iyi bi filme benziyor, bakalım =)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 27/03/2008 :  14:34:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Box Office TR
1- Recep İvedik / 5.Hafta - 3.733.906 Seyirci
2- 120 / 6.Hafta - 626.207 Seyirci
3- M.Ö. 10.000 / 3.Hafta - 324.493 Seyirci

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/03/2008 :  11:54:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GANDALF ARAMIZA DÖNÜYÖR

JRR Tolkien'in romanından uyarlanan 'Yüzüklerin Efendisi' nin Gandalf'ı yeniden beyazperdeye dönüyor. Bu güzel haberi veren ise Hobbit adlı seride tekrar büyücü rolüne geri dönecek olan Ian McKelllen.

Aktör Ian McKellen, kendi özel web sitesinde hayranlarıyla yaptığı konuşmada Gandalf rolüne geri döneceğini açıkladı. New Line film şirketinin yine Peter Jackson'la çekeceği iki yeni film Hobbit'in devamı şeklinde olacak.

Peter Jackson'ın yapımcılığını yapacağı bu yeni Hobbit serisinin yönetmeni ise, Guillermo del Toro. 2010 ve 2011'de vizyona girecek bu iki filmin 150 milyon dolara mal olacağı düşünülüyor.

Kaynak: HaberTürk.Com

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000