AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 the battle for middle earh 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

rickhy
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 06/12/2007 :  18:55:42  Bilgileri Göster  rickhy için bir AOL İletisi Gönder  rickhy için bir ICQ İletisi Gönder  rickhy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhabalar efem ben bfme 2 hayranıyım bu oyunda çok iddialıyım ve kendimin oyunda bulduğum çok şey var mesela cüce heroya büyücünün özelliklerini mızrak atma adam alma gibi özellikleri koyabiliyorum sadce tesadüfen bulmuş olduğum bişey ve gene tesadüfen bulduğum bişey okçu heroya veya can basma skili olan tüm herolara istediğim kadar can basabiliyorum yani heromu öldürmek imkansızlaşıyor... benimle hamachiden bu oyunu oynamak isteyen varmı varsa arkadaşlar lütfen msn adresimi ekleyin gene söylüyorum çok iddialıyım ama beni kimse yenemez demiorm öyle ön yargılı insanlardan değilim msn adresim general.92@hotmail.com oynamak isteyen arkadaşlar buraya hamachi adreslerinide yazabilirler 4 kişi 5 kişi bile oynarız toplanalım burda yeter eğer bende bfme 2 varda hamachim yok ne yapıcam diosanız msnimi ekleyin yardımcı olurum beni teke tekte yenebilecek olan arkadaşlara bu tesadüfen bulduğum hileleri yada ne deniyosa oyundaki boşlukları öğretirim...

RickhY

ustaakcan
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 07/12/2007 :  20:23:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sitesi yokmu?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: