AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 vice city yada türkcity bitirenler lütfen baksın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 28/11/2007 :  12:29:46  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar ben hani bir görevde kent paulunn yanına gidiyoruz yani malibu kulubune sonra ordan lance vanceyi kurtarıyoruz daha doğrusu kurtaramıyorum ölümsüzüm ama yinede o lance tek kurşun da ölüyor afedersiniz o salak lance çatışmaya girio benle birlikte sonra ölüo başarısız dio biraz uzun oldu ama sory

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/11/2007 :  19:31:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
madem ölümsüzsün lance'i kurtarmaya gittigin yere git lance'i kurtarmadan herkesi temizle ama cevrene cok iyi bak we herkesi mutlaka temizle lance'in yanına geldiginde önce yanındaki adamları öldür ondan sora en son herkesin öldügünden emin oldugun zaman lance'i kurtar!

NOT:DAHA SONRA ADAMLARIN BASKISINDAN KURTULMAK İCİN EN BAŞTAN TANK ALIP GİT LANCE'İ KURTARDIĞIN YERE

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 28/11/2007 :  20:28:30  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tankı denedim ama.....Ya zaman var sen vice city bitirdin mi?Zaten yaptım onu bugün bu görevi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/11/2007 :  20:48:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
defalarca bitirdim hemde xP :D

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000