AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 no keyboard detected hatası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 25/11/2007 :  22:44:31  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
pc me klavyeyi bağladığım zaman 5 kere bip leyip kpanıor çıkrıp açtığımda no keyboard detected f1 continue... gibi birşey yazıp devam ediyor bilgisayr olağan çalııyor bu mesajıda ekran klavyesinden yazıyoum hlp me!

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 26/11/2007 :  14:36:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kulağını bilgisayara daya hafif dıt dıt diye sesler geliyorsa anakart ı yakmışsın :) girişlerde sorun olabilir veya klavye yi cd sinden yüklememişsindir yada yeni vista sürümüne uygun klavyelerden almışsındır xp de çalışmıyordur...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 26/11/2007 :  21:36:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dıt dıt sesi gelince anakart yanmıyor öyle, dıt dıt'ların tekrar sayısına göre ne tür hatalar olduğu belirlenir. Ayrıca anakartı yanan bir bilgisayar nasıl açalabilir ki?
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 27/11/2007 :  14:51:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
usb girişleri yanmış ve pc hoparlörü tanımıyorsa anakart yanmış demektir :) yanmış tan kastım kül olmuş değil bitmiş anlamında :D
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 27/11/2007 :  19:23:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanmış-bitmiş bir anakart işletim sistemi açmaz. Usb girişin mi yanmış, alırsın usb bir pci kart takarsın slotuna(ama ilk önce bi'bak Bios'a kapalı mı açık mı diye), pc hoparlörünü mü tanımıyor bulursun sürücüsünü tanıtırsın, tümleşik ses kartın mı yanmış, alırsın bir ses kartı pci slotuna takarsın.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000