AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 24/08/2008 :  18:28:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öldürürler.Birden asla olmayacak birşey olur.Hepsi 1453 yılına giderler.Yer İstanbul.Osmanlı orduları ile Bizans'ın üstüne yürürler.Bizans orduları gözükür.Battal Gazi "Yetti uleyn"diyip Aynı anda 300 Bizanslı'ya birden saldırır.Diğer kişiler de onlarayardım ederler.Ama ellerinde 1453 yılının silahlarından başka birşey yoktur.Veeeeee......
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 29/08/2008 :  21:20:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu masal da biterr...
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 30/08/2008 :  11:18:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Masal bitmez.Terminatör silah bilgisi olduğu için silahlarla Bizanslılar'a saldırır.70 tane bizanslı öldürür veeeeeeeee............
Sayfanın En Üstüne Git

İstanbul1453
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 19/05/2009 :  11:16:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ordan bir anda ben ten gelir.Bu yaptıklarını yanına bırakmayacağım der.4 kollu kırmızı bişeye dönüşür terminatörün silahları işlemez.
dört kollu kırmızı bişey onu öldürür ordan ben gelirim dört kolluyu öldürürüm masalın başındaki liza gelir ve bana aşık olmuştur bende ona aşık olmuşumdur gecedir oradan bir yıldız kayar lizanın yaşında olmamı dilerim
ve lizanın yaşında olurum evlenir 99 tane çocuğumuz olur ve hepside dünyaya saldırır hiç iyi çocuklar değillerdir.hepside 99uz dur (hani üçüz varya buda 99uz:D) ve ordan msn açılır arayan ademdir.adem bir polistir beni içeri atarlar çocukları doğurttum diye veeeeeeeee.
Sayfanın En Üstüne Git

tanıl07
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 19/05/2009 :  12:10:43  Bilgileri Göster  tanıl07'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O SIRADA KADİRİNATÖR GELİR VE ''BIRAK LAN O KIZI DER VE KAÇIRIIR SONRA ONU PAVYONA SATAR PARALARLA GEÇİNİP GİDERR(BU ARADA KIZ ÖLÜRRR)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000