AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Timeshift..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 19/11/2007 :  18:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu ilk oynadığımda bi biraz garibime gitmişti.Çünkü oyunda zamanı yavaşlatma hatta durdurma yeteneği olan bi elemanı kontrol ediyorduk.Durum böle olunca karşıdaki düşmanın eli kolu bağlandığını düşünüp "ya oyun biraz haksız rekabete dayanıyor" gibi hisse kapılıyorsunuz.Ama oyun ilerledikçe bu zaman dondurma olayının nasıl oyun içinde dengelendiğini görünce oyunun zevki o zaman çıkıyor.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 20/11/2007 :  08:07:36  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet, ben o oyunu çok beğendim, yeni bir deneyim. Bi yerde bulunca hemen alıp oynamak istiyorum. Senin demek istediğin, düşmanlar çok mu zor oluyor ? Yani zamanla oynamadan olmuyor mu ilerde ??

bu arada şu geyiği yapıcam tutamiycam kendimi: Oyunlamı oyniyalım zamanlamı annamadım :S !?! :D :P
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 20/11/2007 :  18:29:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hırs Hırs! Yeni çıkan oyunlar bilmem ne shared, falanca X, doku şeysi desteklemeyen ekran kartlarında çalışmıyor! İlla yeni bir kart aldırtır bunlar adama.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 20/11/2007 :  22:44:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Jansay tarafından yazılan:

evet, ben o oyunu çok beğendim, yeni bir deneyim. Bi yerde bulunca hemen alıp oynamak istiyorum. Senin demek istediğin, düşmanlar çok mu zor oluyor ? Yani zamanla oynamadan olmuyor mu ilerde ??
bu arada şu geyiği yapıcam tutamiycam kendimi: Oyunlamı oyniyalım zamanlamı annamadım :S !?! :D :P

Yok hocam oyunun dengesi zamanla oynaman üstüne kurulmuş.Yane öle zamanla oynamadan bazı bölümler imkansız gecilemiyor.(Tabi crysis deki süper hız yeteneğin yoksa )

Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 20/11/2007 :  22:52:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Hırs Hırs! Yeni çıkan oyunlar bilmem ne shared, falanca X, doku şeysi desteklemeyen ekran kartlarında çalışmıyor! İlla yeni bir kart aldırtır bunlar adama.

Hocam kartta yetmiyo ya.İşlemci ve ram olayıda iyice abartı oldu.Bende n6800 var kart (512Mb 256Bit) oda olmasa zehir olurdu oyunlar.Crysis kasıyom adamlar 1Gb ram istiyolar.256Mb ekran kartı minimum.
Gecenlerde bu havaalanının ordaki bimex teknoport a gittim.Orda 2 tane modifiye makina vardı.Biri atili diğeri nvidia cros yapmışlar.(Ati 2900pro X 2---Nvidia 8800gt X 2) su soğutma takılı ikisindede.1600 çözünürlükle crysis takılarak oynuyo.Ya dedim bunda takılırsa bizim gariban amd+3400 işlemcili makina ne halt edecek.

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/11/2007 :  23:40:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1600 çözünürlük ama hocam =))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu