oyunu ilk oynadığımda bi biraz garibime gitmişti.Çünkü oyunda zamanı yavaşlatma hatta durdurma yeteneği olan bi elemanı kontrol ediyorduk.Durum böle olunca karşıdaki düşmanın eli kolu bağlandığını düşünüp "ya oyun biraz haksız rekabete dayanıyor" gibi hisse kapılıyorsunuz.Ama oyun ilerledikçe bu zaman dondurma olayının nasıl oyun içinde dengelendiğini görünce oyunun zevki o zaman çıkıyor.
evet, ben o oyunu çok beğendim, yeni bir deneyim. Bi yerde bulunca hemen alıp oynamak istiyorum. Senin demek istediğin, düşmanlar çok mu zor oluyor ? Yani zamanla oynamadan olmuyor mu ilerde ??
bu arada şu geyiği yapıcam tutamiycam kendimi: Oyunlamı oyniyalım zamanlamı annamadım :S !?! :D :P
Hırs Hırs! Yeni çıkan oyunlar bilmem ne shared, falanca X, doku şeysi desteklemeyen ekran kartlarında çalışmıyor! İlla yeni bir kart aldırtır bunlar adama.
evet, ben o oyunu çok beğendim, yeni bir deneyim. Bi yerde bulunca hemen alıp oynamak istiyorum. Senin demek istediğin, düşmanlar çok mu zor oluyor ? Yani zamanla oynamadan olmuyor mu ilerde ?? bu arada şu geyiği yapıcam tutamiycam kendimi: Oyunlamı oyniyalım zamanlamı annamadım :S !?! :D :P
Yok hocam oyunun dengesi zamanla oynaman üstüne kurulmuş.Yane öle zamanla oynamadan bazı bölümler imkansız gecilemiyor.(Tabi crysis deki süper hız yeteneğin yoksa )
Hırs Hırs! Yeni çıkan oyunlar bilmem ne shared, falanca X, doku şeysi desteklemeyen ekran kartlarında çalışmıyor! İlla yeni bir kart aldırtır bunlar adama.
Hocam kartta yetmiyo ya.İşlemci ve ram olayıda iyice abartı oldu.Bende n6800 var kart (512Mb 256Bit) oda olmasa zehir olurdu oyunlar.Crysis kasıyom adamlar 1Gb ram istiyolar.256Mb ekran kartı minimum. Gecenlerde bu havaalanının ordaki bimex teknoport a gittim.Orda 2 tane modifiye makina vardı.Biri atili diğeri nvidia cros yapmışlar.(Ati 2900pro X 2---Nvidia 8800gt X 2) su soğutma takılı ikisindede.1600 çözünürlükle crysis takılarak oynuyo.Ya dedim bunda takılırsa bizim gariban amd+3400 işlemcili makina ne halt edecek.