AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Arkadaşlar GTA SaAndrsda Şu Görevi Yapamadım!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 19/11/2007 :  12:36:50  Bilgileri Göster  GFB06ERCAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili Gta'cılar:
yapamadığım görevlerden birisi,2.Bölgede bir görev!
bu görev de fotoğraf çekmekle alakalı bir görev Tam Anlatamıyacam ama Anlatabildiğim kadarıyla söylüyorum.Görevi inşahat bölgesi gibi bir yerden onun hemen yakınında eski bir benzin istasyonu ve benzin istasyonunun yanında bir garajın var.eski benzin istasyonundan görevi alıyorum ve adam telefonla konuşmaya başlıyor ve telefonla konuşdukdan sora bir adamın yanına gidiyorum yani bir iş arkadaşının yanına gidiyorum onun labirlikde bir arabaya biniyorum sonra arabayla bir kasabaya gidiyorum kasabada bir çatıya çıkıyorum,kırmızı nokdaya gelince elime fotoğraf makinası veriyolar sonra uzakdan 1 araba geliyor için den eski bir arkadaşım çıkıyor sonra başka bir araba geliyor içinden başka birisi çıkıyors sonra bunların fotoğraflarını çekmeye devam ediyorum.adamlar arabadan indikden sonra yürüyolar ve bir evin arkasına geçince gözden kaybediyorum sonra görev başarısız diyor! Biraz uzun oldu ama Yardım ederseniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER!

OYUNLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/11/2007 :  17:14:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağ tıklayıp adamı kareye aldıktan sonra sol tıkla(ateş eder gibin) çekeceksin bütün adamları.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 21/11/2007 :  15:36:57  Bilgileri Göster  GFB06ERCAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM
SAĞOL
GÖREVİ GEÇTİM

OYUNLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 28/11/2007 :  12:25:28  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o eski arkadaş dediğin ryder ihanet eden
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000