|
Yazar |
Konu  |
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 11/11/2007 : 19:41:13
|
2008 yılında Eurovision Şarkı Yarışması`na Türkiye adına sizce kim katılmalı? bence şebnem ferah yada emre aydın olabilir.. |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 11/11/2007 : 19:47:24
|
artık bu eurovision bile saçma bi yarışma oldu.Geçen yılın 1. sine bakarsak biz ajdar ı seçsek bile daha çok puan alırız. |
 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 11/11/2007 : 19:50:51
|
ewt aslında denesekmii:):)şaka bi yana batırdılar gerçekten yani bn geçen yıl birinci olanları izleyemedim kortum:):) |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/11/2007 : 22:26:20
|
ya o diilde bence yaparsa sadce hayko we duman yapar haykoyu pek sewmem ama gercek bu ya hayko ya duman ! duman'a da laf soletmem o ayrı :D |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 11/11/2007 : 23:34:49
|
Aaaa, öyle demeyin Eurovision öncesini ve sonrasını konuşmak Oyunsitesinde kısmen gelenek sayılır :) Birkaç hafta önce kafamda bazı adaylar vardı ama unutmuşum :) Hatırlayınca yazarım ... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/11/2007 : 09:24:43
|
kesinlikle HAYKO!!! :)) kopar avrupayı haykoooo :) üff be sabah sabah hayko dinleyesim geldi :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|