AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 hala vc de bi göreve takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 08/11/2007 :  14:21:21  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim bilgisayar sanadreas gene bozulduğu için tekrar vc oynamaya başladım helikopterli bi bölüme geldim a yeridi heralde helikoptere binip bombaları aldım ama en üstte çıkamıyorum yani gta vc deneye basarak helikopteri uçurcaz

bu arada eskikonularda bu vardı ama uçurmayla ilgili bulamadım.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 08/11/2007 :  14:24:46  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bide hileler bölümünden gta vc trainer çalışmıyor bi kontrol edebilirmisiniz?bu arada gta-vc millenium kullanıyorum yani millenium modu

Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 12/11/2007 :  16:22:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vice City deki helikopterler hatırladığım kadarıyla NUM-6 ile geri,NUM-9 ile de ileri gidiyor. Sen anladığım kadarıyla Avery'nin görevini yapıyorsun binanın üst katlarına çıkmak için yani helikopteri yükseltmek için W,alçaltman için S tuşlarına bas. Dinamitler 'ctrl' ile alınıp atılıyor... Kolay gelsin... :D

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/11/2007 :  13:03:26  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyide biliyorum onları ama belirli yerden sonra yukarıya çıkmıyor.

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000