|
Yazar |
Konu  |
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/11/2007 : 23:14:15
|
Temelle dursun paraşüt kursuna yazılmışlar.Temel çalışkan dursun çok tembelmiş.Gün gelmiş.Uçaktan atlamışlar.Temel demiş: -Ula dursun hadi açalım şunları,demiş.Dursun: -Bekle da biraz daa alçalalım.5 dk sonra Temel: -Hadi açalım artık da paraşütü,demiş.Dursun: -Bekle da azcık daa alçalak.Temel demiş: -Hadi açalım dursun.Yere 10m kala Dursun: -Ula geldik zaten ne gerek var. Alıntıdır |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/11/2007 : 08:21:02
|
GSLİLER KIZMASIN BENDE GSLİYİM AMA BU FIKRA GÜLDÜRDÜ BENİ.
Necati ve Hasan Şaş klüpten paralarını alamadıkları için klüpten ayrılacaklarmış.Sonra bir taksi tutmuşlar.Taksiye binmişler.Taksicide araba sürmeyi bilmez.Taksi bir ağaca bir taşa vurarak gidiyomuş.Hasan Şaş: LAn bu nasıl gitmek demiş.Sonra arabanın frenleri patlamış.Necati:bizi indir demiş.Taksicide fren patladı abi indiremem.NECATİ: LAN O ZAMAN TAKSİMETREYİ KAPAT. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/11/2007 : 08:28:46
|
İŞTE BİR FIKRA DAHA BİRAZ GÜLELİM::) GSLİ OLARAK KIZMIYORUM BÖYLELERİNE HOŞUMA GİDİYOR. BERBER Günün birinde berber Fikret Usta'nın kapısı açılır... İçeri giren müşteri Aziz Yıldırım'dır. Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal traşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen Yıldırım'a da "Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahçe başkanısınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde koca bir paket ve pakede iliştirilmiş bir zarf bulur... Pakette 15 adet sarı-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 dolarlık banknot vardır... Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı? Aradan birkaç gün geçer, dükkanın kapısı açılır. İçeri giren Süleyman Seba'dır... Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal traşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen Seba'ya da "Aaaa, olur mu? Siz Beşiktaşlıların onursal başkanısınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde küçük bir paket ve pakede iliştirilmiş bir zarf bulur... Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet birer YTL'den toplam 15 YTL vardır... Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı? Hem de emekli maaşından! Aradan birkaç gün daha geçer, dükkana Faruk Süren gelir. Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal traşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen Süren'e "Aaaa, olur mu? Siz UEFA sampiyonu olan Galatasaray'ın başkanıydınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, dükkanın önünde 15 Galatasaray yöneticisi sıra beklemektedir...
ALINTIDIR |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/11/2007 : 08:31:52
|
hakim sanığa sormuş -uluslar arası kaçakçılık yapıyormuşsun ne diyeceksin
sanık cevaplamış - aman hakim bey,ben fenerliyim. benim uluslararası ne işim olabilirki :::::::::):) |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/11/2007 : 08:33:54
|
bigün takımını anormel şekilde seven bi gs li falcıya gider bana anlat geleceğimi der.falcı;sen bigün gs ye ç büyük bi zarar vereceksin demiş adam inanamaz canından ç sevdiği takımına zarar vericeğime ölürüm der ve kendini tren rayına bağlar ezilmeyi bekler bi anda bi top gelir adamın yanına sonrada onu almaya gelen bi çocuk.Adam derki bari şu çocuğu kurtarim de öyle ölim der çocuğu kurtarır gerçekten sonrada adam çocuğa sorar olum senin adın ne çocukta benim adım özhan der.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|