AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 haritada sorun var heralde
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 04/11/2007 :  08:16:40  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben oyuna yeni başladımbilgisayar setupu çalıştırdığı oda dün ama oyunun her tarafını gezemiyorum başlıyorsun ev felan seçiyorsun ordan başkabi ev görmüyorum 4 ten başka mouse ilen gezemiyorum yoksa yokmu??

sims 1

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 04/11/2007 :  14:35:13  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims 1 de sadece gördüğün kadar ev var.Başka yok.Ama bazı boş arsalar var.Oralara kendin ev yapabilirsin.O hazır olan evlerin yanında o arsalar.Eğer hazır evleri beğenmediysende o evleri yıkıp yenisini kendin yapabilrsin...
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 04/11/2007 :  15:30:36  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl yapabilirim yıktım ama genede yapamıyorum

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 04/11/2007 :  20:49:35  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yapmaya başarabildim 4 saatte

Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 06/11/2007 :  23:53:44  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapabilmene sevindim.(Bu arada üst üste ileti atmak yasak uyariyim dedim:))
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 07/11/2007 :  13:04:28  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 katlı yapmak çok zor oluyor (saat ve dakika farkı var)

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000