az da olsa iyi 08 girdikten sonra 4 ay sonra yani nisanda ama 28 inde işallah bilgisayar kaldırır dayımlarda olduğum için düşük kaldırıyor gta sanandreası donuyor hep sorun bilgisayarda olduğu için gta 4 yüklenmiyecek 70% açılmıyacakoyun güzele benziyor baya mb yeter çalışırsada dayım istemez fazla yer kalmadı full oyun dolu benim bilgisayar desen full gta vc dolu
yok ya sanmayin cok fazla boyutlu oldugunu. SAN ANDREASIN HARITASININ 4 DE 3 KADAR olacakmis ama ayrintilar fazla olacakmis .yani san andreas kadar boyutu vardir.
yok ya sanmayin cok fazla boyutlu oldugunu. SAN ANDREASIN HARITASININ 4 DE 3 KADAR olacakmis ama ayrintilar fazla olacakmis .yani san andreas kadar boyutu vardir.(nerdeeeeee:D)
yok bea bu kadar güzel olurmu oyun aaaa duvarlara yaslanma falan büyük olur sanadreasdan 4 gb fazla olsa gta vc serisinin hepsini silmekte kalırım hatta fifa 08 bile silmekte kalırım yani büyük olur
wala 200 gb boş yer war :D bişiler sileceimi sanmıorm :D:D
ne diyorsun ben 2 yerel disk kullanıyorum 4 gb 43 mb boşyer var format atıcam ama erken:D hem benim düşükmüş yerel disklerin ikisinin toplamı 111 gb 7 mb