AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA IV teki özellikler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/11/2007 :  20:21:35  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gtaturk.com/content/view/54/1/
alın bakın süper olmuş tek kelimeyle internet cafe filanda varmış bi sürü şey daha:D yeme,içme,fitnes,manita olayları kalkmış süper oolmuş:d sims gibiydi gat sa.

omer1615
Üye

Italy
İleti 282

İletim - 04/11/2007 :  20:47:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA IV detaylar su yüzüne çıktı!

Çıktığı ilk fragmanıyla oldukça beğeni toplayan efsanevi GTA'nın dördüncü oyunu olma ünvanını taşıyan GTA IV'ün ilk ön-incelemesi GameInformer
dergisine nasip oldu. Oyunun Xbox360 sürümünü oynamışlar. Oyunda açıklanan detaylara göre bazı eksikler bizi bekliyor (yada beklemiyor) olacak. Oyunda uçak kullanamayacağız. Bunun sebebi olarak bir ayrıntı verilmedi.(Muhtemelen 11 Eylül'e duyulan hassasiyet nedeniyle) Tahmin edildiği gibi New York şehrinde oynayacağız. Oyun Liberty City'de geçmesine rağmen harita San Andreas'dakinden çok daha büyükmüş. Artık çete emrinde çalışan bir üye değiliz. Kendi yolumuzu belirleyebilme özgürlüğüne sahibiz. Adamımızın ismi "Niko Ballic".
Rockstar'ın dediğine göre karakterin kişiliğini bozmaması için oyunun görevlerinde motorsiklet , paten , bisiklet gibi araçlar kullanılmayacak.(İstersek bineceğiz tabiki) Etraftaki insanlar ise boş boş gezen kütlelerden daha fazlası olacak ve bizim New York'da büyük bir topluluğun parçası olduğumuzu hissettirecek. Tekrar hatırlatmak gerekirse ,
oyun Xbox360 ve Playstation 3 için Amerika'da 17 Ekim'de , Avrupa'da ise 19 Ekimde piyasaya çıkacak.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/11/2007 :  23:27:58  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Level'de vardı ön-inceleme ilk değil

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/11/2007 :  20:02:31  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun gerçekten çok süper olcak Pc ye çıkmasını sabırsızlıkla bekliyom:)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 05/11/2007 :  20:16:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
umarım pc'ye cıkar hayal kurmaya basladım bile bugun matematik dersinde farkettm ki sıkıldıgım anda gta 4 nası olacak acaba die dusunuorm yne dalmıs gitmisim xDD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

omer1615
Üye

Italy
İleti 282

İletim - 05/11/2007 :  21:40:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt ya bende oyle oluyorum.hele bi pc ye cikmasin butun dunya ayaklanir ben dahil.gta nin butun serileri pc de var digilmi.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000