AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta san andreas görevlerde sorunn warr..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

muratfirar
Üye

İleti 2

İletim - 30/10/2007 :  20:51:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben gta san andreasta san fierro görevlerini yaptım sanırım sonra bir yerden görev aldım we çol gibi olan yere gitttim bir ucak alanını satın aldırdı bende tranier war be oyundada sade S yani sürücü kurslar kaldı bide kalp. ben tranierle bitirdim sürücü kurslarını ama gidince kırmızı yer duruyo hepsindede madalya war..Şimdi hiçbir görev kalmadı napmam lazım acil yardım...

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/10/2007 :  22:09:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dedigini tam olarak anlayamadım ama sen bi o satın aldıgın hawa alanındaki s'ye git bi bak gorev orda olsa gerek ...!!

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

muratfirar
Üye

İleti 2

İletim - 31/10/2007 :  13:29:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yani hiç görev yok bütün "s" lere gittim yaptım kalmadı ama yeni görewde yok bide sevgililer war..
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 02/11/2007 :  16:38:47  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
senin aldığın yerin üst katındaki okula git uçak eğitimi var.onu bitirmelisin ilk olarak.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000