|
Yazar |
Konu  |
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 31/10/2007 : 19:57:20
|
sırf laf olsun die aynı konuları açıp kalabalık yapmanın bi alemi yok... |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 31/10/2007 : 22:24:40
|
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
alıntı: wise_girl tarafından yazılan:
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
ne başkası adam 3 tane üyelik almış 3 konu açmış.
Ben diğer açtığı konularıda söylüyorum zaten mesela şu en iyi araba konusunu biri açmış daha önce bu 3 tane üyelik alıp hpsinin başlığınada hello yazıp hep aynı şeyi yazmış yani başkalarının yazdığı şeyleri yazmış...
Öyleyimdir.Yeni nickim Dikkatli_Girl:P:D
Çok dikkatlisin;)
|
 |
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 01/11/2007 : 19:35:51
|
Ya hello ne ya biri bunu açıklasın sizin gibiler yüzünden bu memleket bu halde. Helloymuş çok meraklıysan git o çok özendiğiniz amerikada yaşa. Burda işin yok. Biraz dikkat edin şu işe ya çok mu zor merhaba demek. Yeter özenti gençlik yeter!
"Türk demek Türkçe demektir; ne mutlu Türküm diyene" "Millî his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin millî ve zengin olması, millî hissin gelişmesinde başlıca müessirdir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir, yeter ki bu dil şuurla işlensin."
"Ülkelerini, yüksek istiklâlini korumasını bilen Türk milleti dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır"
"Kat’î olarak bilinmelidir ki Türk milletinin millî dili ve millî benliği bütün hayatında hâkim ve esas olacaktır."
“Batı dillerinden hiçbirinden aşağı olmamak üzere, onlardaki kavramları anlatacak keskinliği, açıklığı haiz Türk bilim dili terimleri tesbit edilecektir.” (Atatürk bizzat kendisi bu dâvâ uğruna çalıştı. Bugün askerlikte olsun, matematikte olsun kullandığımız birçok terimleri Türkçenin derinliklerinden çıkarıp bize armağan etmiştir. Altmış beş yıldır bu konuda çok ilerleme kaydedilmiş, her yeni bilimsel kavram tam Türkçesiyle ifâde edilebilir konuma gelinmişken ne hikmetse şimdi bazı odaklar bu gelişmeyi ve Türkçeyi hızla yoketmekle uğraşıyor.)"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ATATÜRK'ün Türk bilimci ve eğitimcisine vasiyeti: “Bakınız arkadaşlar, ben belki çok yaşamam. Fakat siz, ölene dek Türk gençliğini yetiştirecek ve Türkçe’nin bir kültür dili olarak gelişmeye devamı yolunda çalışacaksınız. Çünkü Türkiye ve Türklük, uygarlığa ancak bu yolla kavuşabilir.”
Bunları iyi okuyun. Belki biraz daha dikkat edersiniz.
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/11/2007 : 22:48:51
|
Beyler bu gerçek bir kişi değil.. Bu bir bot.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|