AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 alıntılar nasıl oluyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 23/10/2007 :  17:24:32  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben alıntı yapmasını bilmiyorum nasıl yapabilirm örnek badboy32 yazdıyı konuda onun yazdığı iletiyi alıntı yapıp altına yazmak alıntı küçük oluyor bu nasıl oluyor

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 23/10/2007 :  20:10:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alıntı yapabilmek için alıntı yapmak istediğin kişinin iletisinin hemen üzerindeki küçük imgelerden "boş kağıt üzerinde ok bulunanı" tıklamalısın. Üzerine geldiğinde "Alıntı yaparak Yanıtla" diye yazar zaten...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 23/10/2007 :  20:25:40  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

Alıntı yapabilmek için alıntı yapmak istediğin kişinin iletisinin hemen üzerindeki küçük imgelerden "boş kağıt üzerinde ok bulunanı" tıklamalısın. Üzerine geldiğinde "Alıntı yaparak Yanıtla" diye yazar zaten...

İşte böyle:) metallic white sen ne ara yönetici oldun?:D yoksa ben uyuyor muydum yıllardır.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 23/10/2007 :  20:28:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok yeni sayılır daha... Birkaç gün oldu. Neyse bakalım var mı bir kural ihlali hmm!??!?

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 23/10/2007 :  20:59:09  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Yok yeni sayılır daha... Birkaç gün oldu. Neyse bakalım var mı bir kural ihlali hmm!??!?

bunun gibimi?:D:d saol

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 23/10/2007 :  21:29:34  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Seni online oyunlar ve ko bölümüne davet ediyorum:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000