AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Başbelası Yazılı ve Notlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/10/2007 :  01:18:14  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Okullar açıldı zaman su gibi akıp geçti artık yazılılar kapıya dayandı, bunu yazarken bir yazılıya çalışıyorum ve en kötü olduğum ders, tabiki matematik.. okula gidip yarın yazılı olcam ve quizinden de düşük not aldım, peki sizlerin yazılılar, notlar hakkındaki düşünceleriniz nedir? veya en kötü olduğunuz ders vs. vs..

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 22/10/2007 :  15:58:04  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
6 saat çalıştığım matematik sınavından 42 almayı başardım..Üstelik 25 puan işlem hatasından gitti..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/10/2007 :  17:12:02  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saçmalıktır, ders durumuna göre hoca not verse bence yeterlidir :) Geçen yıl en düşük fizik-64 almıştım ama o da yıl sonu 5 geldi.. Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 22/10/2007 :  17:42:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde

Hehe gavur okullarında okuyan öğrencilerin klasik bahanesi:D benim için de aynı şey geçerli fransız hocalar ders anlatmadan sadece tahtaya bişeyler yazıyor..
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/10/2007 :  17:59:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yazililardan son hatiram lise son da oss ye hazirlanirken , normalden fazla devamsizlik yapmipstim ama derse 2 kez gelen geometri hocasi yazililari okumadan tum sinifa 0 vermisti... (1999 kasim ayi star gazetesi sifirci eren) xD
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 22/10/2007 :  20:47:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde

Hehe gavur okullarında okuyan öğrencilerin klasik bahanesi:D benim için de aynı şey geçerli fransız hocalar ders anlatmadan sadece tahtaya bişeyler yazıyor..

Sınıftan arkadaş Alman doğumlu, anadili Almanca. Hocanın verdiği soruya Almanca yanıt verdikten sonra hoca tane tane söyler misin anlamadım dedi burdan pek bildiği sonucu çıkmıyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000