|
Yazar |
Konu  |
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 22/10/2007 : 01:18:14
|
Okullar açıldı zaman su gibi akıp geçti artık yazılılar kapıya dayandı, bunu yazarken bir yazılıya çalışıyorum ve en kötü olduğum ders, tabiki matematik.. okula gidip yarın yazılı olcam ve quizinden de düşük not aldım, peki sizlerin yazılılar, notlar hakkındaki düşünceleriniz nedir? veya en kötü olduğunuz ders vs. vs.. |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 22/10/2007 : 15:58:04
|
6 saat çalıştığım matematik sınavından 42 almayı başardım..Üstelik 25 puan işlem hatasından gitti.. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 22/10/2007 : 17:12:02
|
Saçmalıktır, ders durumuna göre hoca not verse bence yeterlidir :) Geçen yıl en düşük fizik-64 almıştım ama o da yıl sonu 5 geldi.. Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 22/10/2007 : 17:42:54
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde
Hehe gavur okullarında okuyan öğrencilerin klasik bahanesi:D benim için de aynı şey geçerli fransız hocalar ders anlatmadan sadece tahtaya bişeyler yazıyor.. |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/10/2007 : 17:59:27
|
yazililardan son hatiram lise son da oss ye hazirlanirken , normalden fazla devamsizlik yapmipstim ama derse 2 kez gelen geometri hocasi yazililari okumadan tum sinifa 0 vermisti... (1999 kasim ayi star gazetesi sifirci eren) xD |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 22/10/2007 : 20:47:12
|
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Bu yıl Almanca öğretmenimiz Almanca bilmediğinden düşük gelir herhalde
Hehe gavur okullarında okuyan öğrencilerin klasik bahanesi:D benim için de aynı şey geçerli fransız hocalar ders anlatmadan sadece tahtaya bişeyler yazıyor..
Sınıftan arkadaş Alman doğumlu, anadili Almanca. Hocanın verdiği soruya Almanca yanıt verdikten sonra hoca tane tane söyler misin anlamadım dedi burdan pek bildiği sonucu çıkmıyor |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|