AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 hep genç kalsalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ÇİSİL
Üye

İleti 7

İletim - 20/10/2007 :  23:01:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar ya hep genç kalsalar yaşlanmasalar bunun için ne yapabilirim???? bilen varmııııııııııııııı???????

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 21/10/2007 :  00:53:50  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hileyle yapabilirsin.İnternetten sims 2 hileler diye arattır çıkar...
Sayfanın En Üstüne Git

ÇİSİL
Üye

İleti 7

İletim - 31/10/2007 :  19:06:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya hillelerde peki çocuklar büyüyormu biliyormusun yoksa çocukmu kalıyorlarİ??? ya bide ünüversiteye nasıl başlıyorlar direkmi geçiyorlar ? teşekkür ederim yardımın için :)
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 31/10/2007 :  22:36:02  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims 2 de çocuklar büyüyorlar üniversiteye gitmeleri için de üniversty diye bir ek paketi var onu alırsan üniversiteye gönderebilirsin. O ek paket olmadan üniversiteye gönderemiyorsun.Bu arada bir şey değil yardıma her zaman açığım:P
Sayfanın En Üstüne Git

gozdiş
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 02/11/2007 :  20:33:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben ewe esya koyamıyorum neden

gozde:)
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 04/11/2007 :  14:38:06  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun korsan mı?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000