selam 7250i serisinin oyunları elimde var 2000 yakın sizinde varsa takas yapalım ----------------------------------- vesizlere süprizimde olacak nasılmı iste böyle
türkcell lin 56 kontüre herbir oyunu sizlere yoluyacam kungfu****56 kontür / hugo *****56 kontür / italyanjop**56 kontür/ bunlara benzer oynlardan olusan koleksiyonumu sizlerle paylasmak istiyom tabiki karsılıklı kaçtane yolasanız size okdar gelecek ve hibir virüstehlikesi olmadan garanti çünkü bende denedim sorun çıkmadı --------------------- email adresim
Arkadaş bu konuyu Bit Pazarı bölümünde açsan daha mantıklı olmaz mı sence? Önerileriniz ve Eleştirileriniz buna uygun mu?
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...