AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows 2000, NT ve XP kaynak kodları sızdı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 13/02/2004 :  00:53:53  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En son alınan bir habere göre Windows 2000, NT ve XP'nin kaynak kodlarının Microsoft'tan sızdırıldığı açıkladı. Bu işletim sistemlerini kullanan kişilerin başları dertte. Çünkü bu kodlar internette elden ele dolanıyor ve iyi bir programcı bu kod sayesinde Windows'a istediğini yaptırabilir. Microsoft bu sorunu zamanında halledemiyecek gibi gözüküyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/02/2004 :  11:56:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla Windows'un mu var derdin var... Nedir bu böyle ya? Microsoft bu sorunu nasıl halledecek ki zaten?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/02/2004 :  15:49:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaynak kodları çalınmışmı ??
benim duyduğuma göre sadece Xp'de sistemin canına okuyan bir açık bulmuşlar. Onuda bulanlar hacker'lar değilde araştırma geliştirmeciler...
Eğer thumperest'in dediği doğruysa bilgisayar yoluyla bankacılık işlemleri yapanlar falan yandı. Sanırım bizim gibi sadece zevk için bilgisayar kullananlara birşey olmaz. Max olarak bir format atmak zorunda kalırız o kadar ))
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 14/02/2004 :  18:08:00  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Düşünüyorumda acaba Windows 98 falanmı yüklesek?
Tek bir sorunu var, oda artık oyunlar Windows 95 gibi Windows 98'e de uyumsuz olmaya başlıyacak.
Keşke Linux sorunsuz olarak tüm oyunları çalıştırabilecek bir programa sahip olsaydı. İşletim sistemini değiştirmek için 1 sn. bile beklemezdim.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/02/2004 :  17:30:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir ev kullan1c1s1 olarak bilgisayarimdaki çok önemli belgeleri ve dökümanlari ele geçirmeye çalisanlardan; ayrica isletim sistemimi göçerterek "HASSOOOnun PCsini göçerten adam" ünvaninin pesinde kosan hackerlardan ZoneAlarm ile korunuyorum :)
Saka bir yana bunun derdini Microsoft ve hala Windows kullanan bahtsiz sirketler çeksin, bizi etkileyecegini sanmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 17/02/2004 :  03:12:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tolga sana güvenmediğimden değil ama haberin kaynağını da verebilir misin? Bu tarzda "hoax" haber yeterince mevcut da...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000