AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 rönesans krallıkları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

emresal95
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 06/10/2007 :  21:14:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OSMANLI İMPARATORLUĞU YENİDEN KURULUYOR...

Günlük hayatın stres ve kargaşasından bıktınız mı? Gelin Rönesans Krallıkları’nda kendinize bir hayat kurun... Osmanlı devletinin en parlak döneminde ister mütevazi köyünüzde tarım ve hayvancılıkla uğraşın, ister yeniçeri ocağındaki talimlere katılın, ister siyasete girip ülkeniz için canla başla çalışın veya din ve ilim yolunda insanları doğru yola çağırın...

Rönesans Krallıkları; Html role playing oyunu... 1455 Osmanlısında bir hayat... "

http://www.kralliklar.com/EnregistrementKC.php?parrain=emresal95

emresal95
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 07/10/2007 :  11:29:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl oyun? güzelmi? eğer nasıl oynancağını bilmiyosanız bana söyleyin ben öğretitim oyunda ki adım emresal95 arkadaş listenize ekleyin ve sorularınızı oyundanda sorabilirsiniz

Sayfanın En Üstüne Git

emresal95
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 20/10/2007 :  22:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuna girin beni bulun arkadaşlardan arkadaş eklenin yukarısına emresal95 yazın arkadaş ekle butonuna basın benle iletişime geçin 5 günde seviye 1 olun benim yanıma geline meyhane açalım.2. tarla için size kredi alıp hemen ödemenize yardımcı olayım.zeka için süt kuvvet için et karizma için meyve satıyım bir arkadaşımdan senin için kıyafet diktiriyim seviye 2 olun yeterki beni bulun

Sayfanın En Üstüne Git

emresal95
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 20/10/2007 :  22:08:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir grup oluşturdum bu gruba girmek için benle bir önceki msjdaki gibi iletişime geçmeniz yeter

Sayfanın En Üstüne Git

allyemre
Üye

İleti 4

İletim - 27/10/2007 :  21:14:16  Bilgileri Göster  allyemre'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
güzele benziyor.paylaşım için tşK.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000