AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Cabal Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 06/10/2007 :  11:13:48  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkdaşlar herkeze tavsiye ederim çok fazla kişi oynuyor bu nedenle herkez rahat rahat oynayabilsin diye 80'e yakın server var.Aslında 3 server ve bu serverlarda channellar var her serverda sanırım 30 channel var yani tek tık girebilirsiniz :).Ben şu an 43 lvlım archerım bi sorum olcak oynayanlara ben EOS +3 aldım 3m den sizce iyimi yoksa 500 k daha biriktirip EOG +3 mü alsaydım bide genellikle Mars serverinda channel 19 da oynarım adept aramid battlesuit satanlar bana gelsin :).

Pardon siteyi vermeyi unutmuşum.www.cabalonline.com

Oradaki videoları izleyin ve direk oyuna başlama kararı alın .

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

emrecan256
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 28/12/2007 :  19:00:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bu oyunu indircem senin oyundaki adın nee:
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 28/12/2007 :  19:46:23  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun paralı değilmi?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 02/01/2008 :  11:33:58  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewet bu oyun paralı sanki????

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

meraktandır
Üye

Turkey
İleti 103

İletim - 04/01/2008 :  17:27:10  Bilgileri Göster  meraktandır'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun paralıydı simdi bedava ustelik ko gibi keyfi isterse almamazlık yapmıyo bossa kesin alıyo ve her haliyle ko ya binbasar zamanla goreceksiniz sizde online oyunlarda 1 numara olacak.

nerden biliyorum cunki bu oyunu 2 gun once bıraktım(sebeb hacklenme)

vaktinizi ve kotanızı harcamaya fazlasıyla deger

:D smile pls
Sayfanın En Üstüne Git

AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60

İletim - 04/01/2008 :  23:44:38  Bilgileri Göster  AKMAN13 için bir AOL İletisi Gönder  AKMAN13 için bir ICQ İletisi Gönder  AKMAN13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  AKMAN13 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bu oyunu oynuyorum 97 lvl bladerim comleter skilli vuruyorum.
birde yan char var 88 lvl wariour g.master oda ve kasam full +6 ve daha aklınıza ne gelıyorsa item var.Bu adama 300 milyon verdiler ve satmadim.
her neyse bu oyunu bence güzel yapan:GRAFİKLERİ ve SESLERİ bence bu oyun süperr süperr (önceden paralıydı)NOT:SERVER=merkür :D

TRAKYALI COCUK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000