cildiracam tomb raider manyagi olarak tum serisini bitirdim ama angel of darkneste su pawnshopa girince oyundan atiyor beni pasaport bende ama iceri giremiyorum birisi bana savesini yollarsa cok ama cok sevinirim.yada hemen sonraki bolumun savesini yollayin yada ikisinide yollayin zaten kucuk bi dosya.yada bolum gecmenin hilesi falan varsa verin o oyunu bitiremezsem olecem.gecende saat sabahin 5 inde pc yi balkondan asagi atacaktim tomb raider calistirmayan pc pcmidirrrr.128 gf 5200 ekran karti var 512 ram niye atiyo anlamadim.neyse sopzun ozeti ya birisi su pasportu aldiktan sonraki pawnshopa girdigimizde herifin cesedini buldugumuz bolumu saveleyip gondersin yada Level 11 Louvre Storm Drains (Louvrenin kanalizsayonları) bu bolumu cok tesekkur edecem ona.plsssssss lamba_cini@mynet.com mail adresim...
ortak bak sev mev bilmem ama sana nasıl gececegini soleyim istersen. bak sımdı sen nereleri gectigini yaz ben ona göre bilgi yazayim nasil gececegini tamamen solerim. sen nerede takildıgını tamamen acıklaması ile yaz oke.
kardes ilgin icin sagol takildigim yer yok pasaportu aldiktan sonra su pawnshoptu galiba ismini hatirlamiyorum oraya gidince kapiyi aciyorum hoop dogru vindowsa atiyo beni bende dedimki eger varsa savesi tam iceri girdikten sonrayada bi bolum sonrasinin gonderi verin diye varsa gonderirmisin. lamba_cini@mynet.com tesekkur ederim valla :-)
Bak şunu buldum http://www.tombraiderchronicles.com/tng/saves.html 0.5 Mb Belki faydası olur tüm bölüm diyorsa da sadece takıldığın yeri aç;)Tabi sen bilirsin Not:İki yama çıktı onları indir birde directx aç orda saunda alt solda no accelaration'a getir belki faydası olur.